WhatsApp
Yükleniyor...

Dernek Web Sayfası

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Hazır Site Blog Dernek Web Sayfası
25 Ekim 2022, 09:11 0 Yorum 709 Okuma

Dernek Web Sayfası

Çeşitli sebeplerle kurulan ve yardım ya da bağış kabul eden fakat kar amacı gütmeyen kuruluşlara dernek diyoruz. Bu derneklerin kurulma amaçlarına uygun olarak o alanda hizmet vermeye, yardımcı olmaya çalışmaktalardır. Derneklerin oldukça fazla kitleye ulaşarak dernek için yardımda bulunacak kişilere ulaşması gerekmektedir. Bu amaçla da dernekler için dernek web sayfası oluşturma fikri gelişmiştir.

Dernek web sitesi ile kurum, kuruluş ve kişilere daha hızlı ve etkili ulaşım sağlanmaktadır. Aynı amaçlarla kurulan dernek, vakıf ya da sivil toplum kuruluşu olması fark etmeksizin web sayfası aracılığı ile daha fazla kitleye hitap edebilmektedirler.

Kurulacak olan dernek sitesi ihtiyaçları önceden belirlenerek buna uygun şekilde tasarım yapılmalıdır. Sitenin alt yapısının binlerce kullanıcıyı aynı anda kaldıracak kapasite olması gerekmektedir. Ayrıca derneğe veya vakıfa uygun bir domain alınması gerekmektedir. Bunun yanı sıra tasarlanacak olan web tasarımın derneğin amaç ve hedeflerine uygun şekilde oluşturulması gerekmektedir.

Tüm bu süreç profesyonel bir ekip ile kısa sürede mümkündür. Derneğinize veya vakfınıza uygun domain, web yazılım, web tasarım ve SEO çalışması süreçlerini büyük bir titizlikle gerçekleştirmekteyiz.

Profesyonel çalışmalarımız sonucu derneğiniz arama listelerinde üst sıralarda yer alacağından daha fazla dikkat çekerek derneğinizin hedeflerine kısa sürede ulaşması sağlanmaktadır.  

Dernek Web Sayfası Olması Gerekenler

 

Bir dernek web sitesi ya da dernek web sayfası içeriğinde olması gerekenler öncelikle kurumun doğru hedef kitleye ulaşmasını sağlayacak araçlardır. Bu araçlar doğru şekilde kullanıldıklarında doğru hedef kitlelere ulaşarak doğru işler yapılmasını sağlamaktadır.

Bir dernek web sayfasında öncelikle kişilerin rahatlıkla ulaşım sağlayabileceği bir panel ve burada yer alan iletişim bilgileri bulunmalıdır. Web tasarımı oldukça sade fakat dikkat çekici olmakla birlikte kesinlikle dernek amacına uygun olmalıdır.

Sayfada hakkımızda, vizyon, misyon gibi kurumun kendisini anlatabileceği özel bölümlere yer verilmelidir. Bu bölümlerde yer alan metinler için SEO çalışması yürütülmelidir. Bu çalışmalar sonucu arama motorlarında görünür olma durumu söz konusu olacağından daha fazla kitleye ulaşılacaktır.

Aynı zamanda site kurulduktan sonra yönetim panelinin de kolay olması sorun yaşanmaması bakımından önemlidir. Yönetim paneli kadar site içeriğinin tamamının da anlaşılır bir dile sahip olması önem teşkil etmektedir. Bir site ne kadar basit ve anlaşılır ise daha fazla kişiye ulaşma şansı da bir o kadar artar.

Eğer dernek web siteniz için fotoğraf ekleme gerekliyse bunun için de gerekli olan sağlam alt yapıyı hazırlamaktayız. Böylelikle kullanım sırasında donma ya da kasma sorunları ile karşılaşmazsınız. Bu da ziyaretçileriniz için oldukça pozitif bir durumdur.

Ayrıca dernek için yapacağınız duyuruların yer alacağı bir panel de dernek için gerekliliklerden bir tanesidir. Buradan yapacağınız her duyuru anında tüm kullanıcılarınıza ve yeni kullanıcılara ulaşacaktır.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum
Whatsapp