WhatsApp
Yükleniyor...

E-Ticaret Nedir?

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Hazır Site Blog E-Ticaret Nedir?
22 Mayıs 2020, 02:13 0 Yorum 1369 Okuma


İnternetten alışveriş e-ticaret nedir sorusunun özeti gibidir. Bir firma e ticaret sitesi kurdurarak ürün satışı yapar.
Kurumsal E Ticaret Nedir?
İnternetten ürünlerinizi satmanız için hem kurumsal hem de bireysel mağaza açabilirsiniz. Sektörde ağırlıklı kurumsal e ticaret siteleri görülebilir. Yani somut olarak vergi dairesine kaydı olan mağazalar ürünlerini siteden satabilmektedir. Kurumsal bir geçerlilik bulunmaktadır. Hazır Site Uzmanı başvurunuzu yaparken paket seçeneklerinde sektör özelliklerine göre tercihlerde bulunabilirsiniz. Firmamız, e ticaret paketleri açısından kapsamlı bir hizmet vermektedir.

Bireysel E Ticaret Nedir?
Yasal olarak bireysel e-ticaret nedir sorusu da sıkça gündeme gelmektedir. Özellikle kendi ürettiği malzemeleri site açarak satmak isteyen bireysel müşteriler bunu bazı şartlarla gerçekleştirilebilir. Bir kişinin bireysel olarak ürünlerini e ticaret sitesinde satabilmesi için, firma benzeri şekilde vergi dairesi başvurusu ve kasa alımı yapmış olması gerekir. Bir dükkânı olmasa bile, kasa ve kayıtları tamamlamış olması önemlidir. Aksi halde cezai işlem uygulaması yapılmaktadır. Fakat bu işlemle uğraşmak istemeyen bazı üreticiler, popüler sitelerden yer kiralayarak da ürünlerini satabilmektedir. Dilerseniz bu alanı ayrıca araştırabilirsiniz.
Kurumsal Web Sitesi Yazılım
Bir firmanın verdiği hizmetler her zaman e ticaret sitesinde satılamayabilir. Örneğin bir yemek işi yapan firma yemek siparişi alabilir, ancak e ticaret sitesi yerine kurumsal bir farklı zeminden hizmetleri karşılayacaktır. İşleyişte farklılık vardır. Bir teknik servis firması düşünülürse, bir beyaz eşyanın onarılması hizmeti, e ticarette satılabilecek bir hizmet değildir. Bunun yerine kurumsal web sitesi üzerinden insanların ulaşması hedeflenir. Bir hizmete ihtiyacı olan kişi internette arama yaptığında karşısına birçok firma çıkar ve bunlar kurumsal siteler olarak SEO –Adwords çalışmaları ile yukarılarda görünmektedir. Üst sıralarda çıkmak e ticaretle de alakalıdır ve bu da yine ayrı çalışma konusudur.
E-Ticaret Sitesi Başvurusu
İyi bir e-ticaret nedir site nasıl hazırlanmalıdır sorularına yanıt arıyorsanız ekibimize her zaman ulaşabilirsiniz. Firmanızla bütünlük sağlayan kolay kullanılan ve merak edilen soruların olduğu bir e ticaret sitesi için güçlü bir yazılım ekibiyle çalışmalar yürütüyoruz. Diğer web konularında da hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum
Whatsapp