WhatsApp
Yükleniyor...

E-Ticaret Paketleri Fiyatları

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Hazır Site Blog E-Ticaret Paketleri Fiyatları
22 Mayıs 2020, 02:18 0 Yorum 1970 Okuma


Satışını yapmak istediğiniz ürünler için uygun e-ticaret paketleri fiyatları araştırması içinde olabilirsiniz. Uygun seçeneklerle sizlere hizmet veriyoruz.
Hazır E Ticaret Paketleri Fiyatları
Hazır Site Uzmanı, firmanızın internet ortamında görsel ve içerik bakımından üstün bir performans göstermesini amaçlayan kendine özgü bir platformdur. Burada birçok yazılım paketi olmakla beraber e ticaret paketlerinde iki seçeneğimizden birini değerlendirebilirsiniz. Birincisi hazır e ticaret paketidir. Bu paketi seçen kişiler, ödeme alma modülü, dil ekleme başta olmak üzere birçok detayı sitede görebilir. Hazır e-ticaret paketleri fiyatları 999 TL olarak firmamızda satışa sunulmaktadır. Bu hizmetle birlikte whatsapp ile sipariş özelliği elde edilir. Mobil uyumu vardır. Kurumsal sayfa oluşturulur ve iletişim sayfaları da bulunmaktadır.
Satışını yaptığınız ürünlerin birbiriyle karşılaştırmasını yapabilirsiniz. Ana ve alt kategori oluşturulması mümkündür. Ürünlerle ilgili müşteriler yorumlar yapabilir, listelere göre seçimlerde bulunabilir. E bülten almak isteyenler için de bölüm yer alacaktır. Hediye çekleri de alışveriş yapan kişilerin siteye yeniden gelmesinde etkili bir durumdur. Bu pakette sepete ekleme, üyelik sistemi vs. birçok seçenek daha bulunabilir.
Profesyonel E Ticaret Paketleri Fiyatları
Hazırlatmak istediğiniz e ticaret sitesinin daha kapsamlı ve detaylı olmasını istiyorsanız, profesyonel e ticaret paketlerini değerlendirebilirsiniz. Bu e-ticaret paketleri fiyatları 2000 TL olarak belirlenmiştir. Daha çok özelliği göreceğiniz bu pakette görsel tasarım – ara yüz kullanım farklılıkları görülebilir. Sektör olarak kırtasiye, dijital ürün, ofis giyim, elektronik alanlarında tercih edebilirsiniz. Ayakkabı sektöründe de tercih edilebilir. Bu site kurulumu yapılırken ücretsiz şekilde işlem gerçekleşmektedir. Satın alım bitince kullanım konusunda sorularınıza da danışmanlık hizmeti verilir.
Telefon ile sipariş modülü, Whatsapp sipariş, kargo takip işlemlerini bu pakette yapabilirsiniz. Hemen satın al modülü, gelişmiş SEO, XML ve excel formatlarında kolay ürün aktarımı özelliklerinden faydalanmış olursunuz. Google Merchant Feed, Google Yeniden Pazarlama özelliklerini bu pakette görebilirsiniz. Ayrıca ürün ekleme ve düzenlemede hızlı işlem yapmanızı sağlayan alt yapı vardır.
E ticaret sitenizdeki ürünlerin fiyatlarını belli aralıklarla ve yüzdeyle güncellemek istiyorsanız bu paket size uygun olacaktır. Admin yolunu değiştirme gibi güvenlik açısından ek özellikler de bulunabilir. Daha birçok detay bu özellikte vardır. Profesyonel paket hakkında daha çok bilgi için tarafımıza ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum
Whatsapp